fbpx

Loading

Wij schrijven met…

Het team

Schrijven doen we gelukkig al lang niet meer alleen. Want hoewel schrijven voor veel mensen misschien een eenzaam werkje lijkt, is spelen met woorden leuker als je het samen doet. Genieten van elkaars pen, leren van elkaars schrijftalent en het delen van verhalen: sámen schrijven is veel leuker! Dankzij ons fijne team van enthousiaste en gedreven schrijvers kunnen wij elke opdrachtgever koppelen aan een passende woordkunstenaar. Of we dat nu zelf zijn of dat het een onze teamleden is: samen gaan wij voor de beste teksten. Teksten die impact maken.  

Wie zijn dan die gedreven woordkunstenaars (én champagneliefhebbers…)? Ze stellen zich graag aan je voor met hun eigen #champagnemoment!

Eveline

“Het blijft bijzonder om mijn eigen naam boven een tekst te zien staan. En vooral als blijkt dat er maar heel weinig aanpassingen zijn gedaan aan de tekst die ik oorspronkelijk heb aangeleverd. Daar krijg ik (iedere keer weer) vlinders van in mijn buik! Ik vind het enorm inspirerend om portretten voor zorgorganisaties te schrijven. De warmte van de medewerkers is voelbaar en het is mooi om hun ervaringen van dichtbij mee te maken. Net als de ondernemersverhalen die ik voor een hogeschool heb geschreven. Ik ben trots dat deze verhalen in een boek zijn gebundeld!”

Cathelijne

“Met kriebels in mijn buik en het gevoel alsof ik op een eerste date ga stap ik het Champagne Atelier binnen: klaar voor de schrijfworkshop van Rosanne & Natascha! That’s where it all began! De kriebels in mijn buik zijn ontpopt tot flinke vlinders: Een gesprek met een gouden randje was voor mij die met de eigenaar van het oudste hotel van Nederland: een verhaal bomvol historie waarin een hotelier met ontzettend veel liefde en passie onderneemt met én voor zijn team. Totaal betoverd en vol inspiratie stap ik na het gesprek naar buiten met het gevoel dat dit soort verhalen precies de reden zijn waarom het schrijven mijn hart heeft gestolen.”

Maaike

“In de ruim acht jaar dat ik als freelancer werk, komen er tal van champagnemomentjes voorbij. Toch pronkt één verhaal altijd trots bovenaan: mijn Hollywood-interview met de twee sterspelers van Fifthy Shades of Grey. Voor vier dagen vloog ik naar Los Angeles om vervolgens oog in oog te staan met ‘Mr. Grey’ himself, oftewel Jamie Dornan. Hoewel ik op dat moment superzenuwachtig ben en krampachtig mijn briefje met vragen vasthoud, zorgt de ontspannen Jamie Dornan ervoor dat ik me al snel op m’n gemak voel en het interview als vanzelf gaat. Wat een ontzettend bijzondere en leerzame ervaring was dat. Mijn selfie met Jamie heb ik nog altijd trots aan mijn koelkast hangen!”

Sara

“Mijn champagnemoment is een persoonlijke aanvraag die ik nooit vergeet: ‘Wil je mijn gelofte uitschrijven?’. Deze vrouw deelde een kwetsbaar verhaal over haar liefdesrelatie. Naast de grote eer om zo’n prachtig verhaal voor een belangrijke dag te schrijven, heeft het interview bovenal voor kippenvel gezorgd. Mijn geluk kan niet op als ik haar reactie lees: ‘Wat ben jij een speciaal mooi mens. Je hebt zeer goed geluisterd en het verhaal precies vertaald zoals ik het bedoeld heb. Eigenlijk nog beter, want ik wist niet precies hoe ik het wilde, maar nu kan ik alleen maar denken: ja dit is het!”