fbpx

Loading

Wij proosten met…

Wij proosten met...

Wij proosten met een heleboel ondernemers en daar zijn we trots op! Niet alleen omdat we ze helpen met een goed verhaal, maar ook omdat ze ons inspireren. Met bruisende ideeën, mooie samenwerkingen, want van elkaar kun je leren. Wie weet brengen wij binnenkort wel een toost uit op onze samenwerking… Eerder deden we dat al met onderstaande ondernemers!

‘Ik ben blij met de artikelen van Natascha en Rosanne en de ideeën klinken altijd super!’

‘Toppers! Dank jullie wel voor het mooie pr-plan’

Op de 7e verdieping van de watertoren van Vlissingen heb ik een hele inspirerende workshop van Rosanne gevolgd. Rosanne is een heel relaxt persoon en dat merk je direct als ze aan haar verhaal begint. Aan de hand van hele mooie voorbeelden vertelt ze de do’s en don’ts in de schrijfwereld. Als deelnemer hang je echt aan haar lippen. Tijdens een schrijfopdracht herleef ik een belangrijk eerder moment van die week. Zeker een aanrader!

Rosanne is een echte doorzetter met oog voor detail. Ze heeft ons bij meerdere projecten geholpen en haar scherpe pen is altijd een welkome aanvulling voor ons team en voor onze opdrachten. Rosanne is bovendien iemand die zich echt inleeft. Zo hebben we voor Glamping.nl, maar ook voor Cotedazur.nl veel aan haar kennis en kunde over Frankrijk en over contentmarketing gehad. Boven alles is Rosanne een prettig persoon om mee samen te werken!
logo_kleur_Team4Animation_med
Richard Otten
Team4animation
Met Rosanne is het prettig samenwerken. Voor BN DeStem heeft zij een jaar lang verhalen geschreven voor het katern & en daarbij hield zij zich altijd netjes aan de deadlines. Ook pakte Rosanne feedback op haar verhalen altijd goed op en verliep de onderlinge communicatie altijd soepel en netjes. Binnenkort gaat Rosanne opnieuw voor BN DeStem aan de slag als freelancer. Ik kijk ernaar uit weer met haar te kunnen samenwerken.
logo-bndestem
Susanne den Boer
BN DeStem