fbpx

Loading

Stadlander

Stadlander

Een woningcorporatie barst van de verhalen. Helemaal als het een woningcorporatie is waarbij ontwikkeling hoog in het vaandel staat. Gelukkig beschikt onze thuisstad Bergen op Zoom over zo’n parel: Stadlander. Dit is wat wij voor ze doen:

  • Portretten maken in de wijk: hoe kun je het imago van een wijk verbeteren? Door de verhalen uit de wijk te vertellen. Wij deden al vele interviews met bewoners voor Stadlander, vaak om het imago van een mindere wijk op te schalen. Zoals dit interview met Nell van de Kort: ‘We woonden hier voor zes gulden en een dubbeltje’.
  • Voor de WIJkrant, een krant in de wijk Gageldonk-West, schreven we al tal van verhalen over wat er in de wijk gebeurt. Lees hier meer van ons werk.
  • Thuis in de Bode: Stadlander heeft een grote bijlage in de lokale krant de Bergse Bode. Deze bijlage mochten wij co√∂rdineren: het aansturen van de schrijvers en fotografen, de eindredactie voor rekening nemen en interne vergaderingen begeleiden over de inhoud van de bijlage. Bekijk het hier.